Türkiye’nin Göç Tarihi 14. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Türkiye’ye Göçler - Eklemezler, Sercan (Yakup YILMAZ, 2019)
M. Murat Erdoğan, Ayhan Kaya: Türkiye’nin Göç Tarihi 14. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Türkiye’ye Göçler, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015, 394 s.

Türkiye’nin Göç Tarihi 14. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Türkiye’ye Göçler
M. Murat Erdoğan, Ayhan Kaya: Türkiye’nin Göç Tarihi 14. Yüzyıldan 21. Yüzyıla Türkiye’ye Göçler, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, İstanbul 2015, 394 s.
Keywords: Linguistics; Dilbilim