İç ortam süprüntü tozlarında organofosfat ester (Ope) yanmayı geciktirici katkı kimyasallarının incelenmesi - Kurt, Perihan Binnur Karakuş; Yalçın, Melis (My University, 2015)
-
15.04.2015
Keywords: Kimya; Uygulamalı; Çevre Bilimleri